kajtolak Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 Wyjaśni mi ktoś jak to jest z tym RK-01 firmy BOYI? Na taiwangun piszą, ze ma 390 fps, na gunfire, ze 350 (co mnie kompletnie nie zadowala), a na tanichmilitariach, ze 400. Niektórzy robiąc chrono na youtube uzyskują wynik ~400 fps, a niektórzy ~350 fps. Dlaczego jedna rk'a ma taką ilość fps a dlaczego druga taką? Nie rozumiem Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 Bo często masz limit fps w budynkach na 350fps (przynajmniej taki najczęściej spotykałem). Dlatego część sklepów może zamawiać/wstawiać lżejsze sprężyny. Quote Link to post Share on other sites
marvol Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 (edited) To jest loteria ile fps dostaniesz w stocku - to tylko chińczyk składał, każda sztuka jest inna. Mało tego, często sklepy wypisują na kartach losowe wyniki fpsów. Nie jest istotne ile toto ma fps przy zakupie - oddaj to zaraz ogarnietemu serwisantowi na przegląd zerowy, wypodkładkuje, doszczelni, zmieni gumkę, 'wyciagnie' brakujące FPSy i będzie banglać. ;) Edited April 28, 2017 by marvol Quote Link to post Share on other sites
kajtolak Posted April 28, 2017 Author Report Share Posted April 28, 2017 Dopiero zamierzam kupić, dlatego wolałbym trzymać 400 fpsową armatkę niż coś co ma fps porównywalne do mojej cymki 028 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts