RunForceOne Posted May 7, 2017 Report Share Posted May 7, 2017 (edited) Czołem! Na początku, witam wszystkich członków forum. Zdjęcia mojej repliki Spartac SRT-07 umieszczam bardziej jako ciekawostkę. Być może ktoś tak jak ja wcześniej, rozważa zakup tego modelu i szuka wszelkich informacji. Mam nadzieję, że zdjęcia komuś pomogą. Pozdrawiam! Spartac SRT-07 Autor: runforceone Zdjęcia rozebranej repliki Spartac SRT-07 Zobacz więcej zdjęć na airsoftphotos.net Edited May 7, 2017 by RunForceOne Quote Link to post Share on other sites
Marek0 Posted May 17, 2017 Report Share Posted May 17, 2017 niezle ci wyszło... ja dopiero zaczynam zabawe, i szukam inspiracji i wskazówek Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 (edited) Lool :icon_wink: W sumie to wrzuciłeś zdjęcia części do repliki a nie repliki :icon_biggrin: To jak wygląda ten "Spartac SRT-07"? p.s. Tak wiem prawie rok temu :icon_wink: ale nie mogłem się powstrzymać :icon_wink: Edited March 18, 2018 by thor_ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts