tomjar Posted June 1, 2017 Report Share Posted June 1, 2017 Witam serdecznie. Po ponad dwu letniej przerwie od ASG chciałbym wrócić do tego tematu :D Najgorszą decyzja w moim życiu- sprzedanie całego sprzętu. Dlatego też pisze do was z pytaniem. Co po tych dwóch latach jest godne polecenia. Chciałbym zestaw, jakiegoś SCARA lub coś z rodziny M4. Do tego oczywiście lipo, i że dwa dodatkowe magi. Cena? Fajnie jakby znaleźli się coś ciekawego do 1000pln (za cały zestaw co podałem), resztę czyli jakieś 500pln chciałbym przeznaczyc na mundur, na pewno z bluza combat i kamizelka taktyczna. Jeśli bym mógł prosić o podesłanie wyżej wymienionych przedmiotów dobrej jakości oczywiście w dobrych cenach byłbym wdzięczny. Pomóżcie wrócić do tego pięknego sportu :P Quote Link to post Share on other sites
tomjar Posted June 2, 2017 Author Report Share Posted June 2, 2017 Ktoś coś? Quote Link to post Share on other sites
vim Posted June 2, 2017 Report Share Posted June 2, 2017 W cenie do 1k możesz dostać tylko SCARa BOY'a. Miałem i ZDECYDOWANIE nie polecam, chyba, iż ktoś jest gotów poświecić dużo czasu na naprawy, szukanie części etc. W emkach masz już lekko większy wybór. Ja osobiście polecam w tych pieniądzach emki lub HK Specny (najlepiej SAECi). Powinieneś bez problemu zmieścić się w swoim budżecie - np http://azteko.pl/specna-arms-replika-karabinka-sa-b02-saec-system-half-tan-p-16429.html . Quote Link to post Share on other sites
tomazo1974 Posted June 2, 2017 Report Share Posted June 2, 2017 Bojca nie znam natomiast mam SCARa od WE. Przyzwoity sprzęt w cenie, która nie wymaga od ciebie sprzedaży nerki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts