SniperWolf Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Witam serdecznie czy ktoś orientuje się czy nada się to jak baza pod tuning. Bo wygląda ciekawie i w standardzie VSR no i firma Classic Army na dodatek kusząca cena. Czy ktoś miał z tym do czynienia ? Warto kupić ? https://gunfire.pl/product-pol-1152213569-Replika-karabinu-snajperskiego-SPR-SR40.html Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 NIE WARTO Kupiłem, odebrałem, zwymiotowałem i odesłałem. Moim zdaniem TO NIE JEST CA!!! Na stronie producenta nie ma ani słowa o tej replice, wykonana jest super badziewnie, łoże się ugina, cylinder to aluminium, reciever to jakiś papierowy znal, szkoda czasu, pieniędzy i obiadu. Quote Link to post Share on other sites
SniperWolf Posted June 17, 2017 Author Report Share Posted June 17, 2017 Dziękuję za szybką odpowiedz. Czyli CA to nie jest CA co kiedyś :/ Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 To raczej wcale nie jest CA, nawet naklejki na pudle nie było a instrukcja jak od chinola. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts