Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam, posiadam cymosuczkie już od jakiegoś czasu i byłem wyjątkowo zdziwiony jej wytrzymałością, niestety po ostatniej orce na majówce występuję problem z podawaniem kulek (tylko i wyłącznie na ciągłym).

Próbowałem znaleźć usterkę jednak na marne, magazynki nie zawiniły podają na pojedyńczym. Lufa, komora stock reszta po tuningu. Replika nie była obijana i nie spadła ani razu, Problem powstał gdy wywaliłem całego h-capa 1200-1300 z groszem kompozyt świszczał aż miło, po zmianie na mida i odpoczynku przez jakieś 1-2 h trzymałem na semi, nie było problemu, natomiast gdy przełączyłem na auto poleciały 3-4 kulki i pusto... Ktoś ma jakieś pomysły? Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi, porady!

• 2 weeks later...

Może wytarł się popychacz dyszy albo kołnież gumki przesłania część kanału dolotowego. Spróbuj ją zdemontować i założyć ponownie to ci dosunie kołnież w stronę lufy. Tylko jak będziesz wsuwał lufę do komory to delikatnie, aż zaskoczy spinka. Nie dociskaj do końca, tylko tyle ile trzeba.