KaplanWszechobecnejEnergiiDuchowej Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Witam, posiadam cymosuczkie już od jakiegoś czasu i byłem wyjątkowo zdziwiony jej wytrzymałością, niestety po ostatniej orce na majówce występuję problem z podawaniem kulek (tylko i wyłącznie na ciągłym). Próbowałem znaleźć usterkę jednak na marne, magazynki nie zawiniły podają na pojedyńczym. Lufa, komora stock reszta po tuningu. Replika nie była obijana i nie spadła ani razu, Problem powstał gdy wywaliłem całego h-capa 1200-1300 z groszem kompozyt świszczał aż miło, po zmianie na mida i odpoczynku przez jakieś 1-2 h trzymałem na semi, nie było problemu, natomiast gdy przełączyłem na auto poleciały 3-4 kulki i pusto... Ktoś ma jakieś pomysły? Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi, porady! Quote Link to post Share on other sites
Kriss88 Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Wytarta płytka selektor tudzież sam przerywacz. Wyjmij gb z obudowy, u pobaw się płytką. Zobacz czy jak ją ręcznie przesuniesz i naciśniesz spust to wszystko gra. Quote Link to post Share on other sites
KaplanWszechobecnejEnergiiDuchowej Posted June 18, 2017 Author Report Share Posted June 18, 2017 Wytarta płytka selektor tudzież sam przerywacz. Wyjmij gb z obudowy, u pobaw się płytką. Zobacz czy jak ją ręcznie przesuniesz i naciśniesz spust to wszystko gra. Sprawdziłem płytka jest okej, nawet dla pewności wymieniłem na nową i nadal występuje ten sam problem, jakieś inne rady? Quote Link to post Share on other sites
KaplanWszechobecnejEnergiiDuchowej Posted June 20, 2017 Author Report Share Posted June 20, 2017 Ref. Quote Link to post Share on other sites
KaplanWszechobecnejEnergiiDuchowej Posted June 30, 2017 Author Report Share Posted June 30, 2017 ref. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Może wytarł się popychacz dyszy albo kołnież gumki przesłania część kanału dolotowego. Spróbuj ją zdemontować i założyć ponownie to ci dosunie kołnież w stronę lufy. Tylko jak będziesz wsuwał lufę do komory to delikatnie, aż zaskoczy spinka. Nie dociskaj do końca, tylko tyle ile trzeba. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts