dziadekmarek1 Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Witam,tłok shs do replik ptw.Już w trzecim tłoku "wyjeżdzają" zęby.Próbowałem różne kleje i..starczało najwyżej na kilkaset kulek.Nowy wytrzymał ok. dwa tysiące kulek.W tłokach do zwykłych aegów problemu nie ma.Czy możecie polecić naprawdę dobry klej do wklejenia listwy z zębami??? Byłbym baaardzo dżwięczny Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Jak na amen to http://www.technicqll.pl/index.php/pl/produkty/epoksydy/20-klej-metalowy-300kg-epoksydowy Skleja body, części znalowe, tym lub podobnym klejem skleiłem też uszkodzonego slide stopa (ten element, który zatrzymuje zamek w tylnym położeniu w gaziakach). Działa już co najmniej 2 miesiące pomimo, że mam silniejsze sprężyny zamka, a naprawa polegała na doklejeniu końcówki listwy i dorobieniu tego dynksu, który wchodzi w magazynek. Ważna jest temperatura klejenia. Suszarka lub piekarnik dają radę. Quote Link to post Share on other sites
stevenseagul Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Używasz tłoków do replik ptw w zwykłym aegu? Może głupie pytanie, ale warto zapytać. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Zdaje się, że w Katanie od WE, a nie w zwykłym AEGu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts