neeq Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 (edited) Witam, chciałbym zacząć swoją przygodę z airsoft i poszukuje dobrej repliki najlepiej elektryczna z późniejszą możliwością rozwoju. doradzi coś ktoś ? :icon_biggrin: Edited June 26, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
tajemnicza kiełbasa Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 M4/ak a może coś innego? Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
neeq Posted June 26, 2017 Author Report Share Posted June 26, 2017 (edited) jestem otwarty na propozycje :icon_smile: trochę poprzeglądałem forum, pooglądałem filmiki na yt i jestem trochę zmieszany. Edited June 26, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
StuG_Siana Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Jeżeli chcesz replikę do wyjęcia z pudła i strzelania bez zbędnych ceregieli, to polecane są emki KWA. Pancerny gearbox, w razie potrzeby można bezproblemowo tuningować, a stockowe części są wykonane na bardzo wysokim poziomie. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 I kałasze Bojia serii RKxx i parę innych też. Sprecyzuj może jaki typ cię interesuje (eMka, AK, Gie itp) i określ budżet którym dysponujesz na replikę. Ułatwi to jakiekolwiek dywagacje. A i czerwone literki zaznaczone w twoich postach to miejsca łamania regulaminu Fo. Proszę o poprawienie się na przyszłość mimo że wakacje już w toku. Quote Link to post Share on other sites
neeq Posted June 27, 2017 Author Report Share Posted June 27, 2017 (edited) Okey, świeży jestem i się poprawię. Aktualnie na oku mam coś takiego : https://gunfire.pl/p...ttle-Rifle.html A budżet ? To podobnie jak w temacie 1500 ale jeśli coś jest warte swojej ceny to nie problem dopłacić 100 czy 200 zł. Edited June 27, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
arend Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Przepraszam, umknął mi temat. KWA robi niezłe repliki. W dziale technicznym są dokładniejsze opisy tych replik, ale nie kojarzę żeby ktoś na nie mocno narzekał. Quote Link to post Share on other sites
neeq Posted June 27, 2017 Author Report Share Posted June 27, 2017 Okey dzięki. A czy ewentualnie jeszcze jakieś propozycje w tym przedziale cenowym? Nie chciałbym kupować pierwszej lepszej repliki :) Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 M14 G&G, jakieś m4/16 G&P, jakieś ak od el czy lct... KWA jest fajne mechanicznie, ale z zewnątrz lekka lipa (w tej kategorii cenowej). Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Jak totalnie nie wiesz co chcesz to trochę trudno doradzić, bo jest na prawdę duża ilość replik do 1500 zł :) Ja mam obecnie dwa elektryki M249 i AUG'a. M249 od A&K na promocjach można dorwać poniżej 1500 i replika w stocku daje spokojnie radę, a jak ktoś chce to też kupę kasy można w to włożyć ;) AUG jest o wiele tańszy, za 800 zł masz replikę i hulaj dusza z modyfikacjami. AK od LCT i E&L to też bardzo dobry wybór. eMek też jest wielu producentów, jest gdzieś nawet oddzielny temat o eMkach. http://forum.wmasg.pl/topic/136561-repliki-m4-wybor-ostateczny/ Quote Link to post Share on other sites
drygal26 Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 M4 g&p defender posiadam, zachwalam. ;) Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts