bearincloud Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Witam, jestem nowy, szukam repliki i nie wiem jak się za to zabrać, na jakie rzeczy zwracać uwagę i co jest ważne przy zakupie . A więc pytania: 1.gaz czy elektryk (wydaję mi się że Elektr. Ale chętnie zobaczę wasze opinie.) 2. jaką replikę kupić na start (zastanawiam się nad pistoletem do 500 bądź karabinek do 800)poproszę o konkretne modele 3. kupić nową za tyle pieniędzy czy używany lepszy model Czekam na propozycje i porady z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 1. Elektryk (jak na główną), 2. AK/AUG/g36c lub jakaś specna, 3. Jak masz kogoś kto Tobie doradzi i możliwość sprawdzenia sprzętu to używkę. Za ok. 800zł dostaniesz nawet m4/16 G&P w dobrym stanie. Z tym, że musisz mieć kogoś zaufanego, kto ją sprawdzi lub kupować z dobrego źródła. W przeciwnym razie nie kupuj używek. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Oczywiście na początek karabin. Na pistolet przyjdzie pora jak cię wciągnie i będziesz odczuwał taką potrzebę. Quote Link to post Share on other sites
bearincloud Posted July 3, 2017 Author Report Share Posted July 3, 2017 Mógłbyś podesłać jakieś linki bądź konkretne modele? A boczną jaką byś polecił? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts