Loger1234 Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Witam.Od samego początku zacznę,że proszę o przeniesienie do działu,dla początkujących, ponieważ nie mogę założyć tam tematu(chyba max 3 miechy od założenia konta),konto mam założone sporo czasu a nie korzystałem z niego,niestety,bo dopiero teraz zdecydowałem się na zabawę z ASG.Z góry dziękuję i przepraszam za problem. Pytanie moje wygląda następująco: Jestem świeżakiem w temacie ASG,ale trochę czytałem,i byłem na kilku strzelaniach,przez co złapałem zajawkę(sprzęt był od organizatora,jakieś G36 nie strzelał za dobrze,wypluwał kulki w powietrze i słabo podawał kulki,przez co mnie zniechęciło korzystanie z "obcego" sprzętu). Mam na wydanie 500-600 zł na samą replikę,obejrzałem multum tematów na forum i nie tylko,jeszcze więcej filmików na YT i nie mogę się zdecydować.Liczyłbym na to, że ktoś mi coś poleci.Nie mam specjalnego hype na jakiś model, wiem że nie chcę M4, ponieważ w tym przedziale,nic sensownego nie dostane . -Od swojej repliki oczekuję wygodnego,użytkowania,w miarę możliwości skromny upgrade zew. nie będzie miejsc na celowniki czy chwyty, nic się nie stanie. -Nie zawodność,nie musi to być na stockowej wersji,ale np po wymianie gumki,zmianie zasilania.Przy czym prosiłbym przy polecaniu replik,w miarę możliwości poinformowanie co warto wymienić na starcie,dla lepszego użytkowania. Link to post Share on other sites
OFF Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Czyli szukasz kogoś kto znajdzie za Ciebie replikę. Nie ma tak dobrze. Przejrzyj ofertę sklepów, sprawdź co piszą o nich na forum i kup. Jeśli chodzi o ten przedział cenowy to jakiegoś olbrzymiego wyboru nie będzie także szybko coś znajdziesz. Link to post Share on other sites
Recommended Posts