Wulfetto Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 Witam, Posiadam replikę CM048M i źle włożyłem magazynek po czym zaciął sie i nie mogę go wyjąć na żaden sposób. Jest to moja pierwsza replika od tygodnia. Zdjęcie: https://gyazo.com/465a3853d644f21348ab8f679962f7ea Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 (edited) Nie mogę otworzyć zdjęcia. Kiedyś rozwiązałem to poprzez wybicie pinu z magazynka i ściągnięciu skorupy. Potem jakoś poszło. Ale może są łatwiejsze sposoby - raz w życiu to miałem... akurat raz jak pożyczyłem replikę znajomemu. Tu masz rozwiązanie na przyszłość: Edited July 22, 2017 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
RadPod Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 Jeśli dobrze widzę to przedni ząb nie wszedł Ci do środka.Ja w takim wypadku wyciągałem magazynek ciągnąc go do siebie.Jak masz stalowe zaczepy w magazynku to nie bój się użyć siły,nic się nie stanie. Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 Musisz być delikatny ale stanowczy z wyciąganiem... odciągaj sam zatrzask i majtaj na boki maga, możesz w ostateczności zdemontować front i lufę wyjąć Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts