Wilk78 Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 Witam! Na początek chcę zapytać czy gdy replika nie jest przeładowana to przełącznik trybu nie powinien wchodzić tylko na safe czy na auto też? Bo mam wrażenie, że wcześniej na obydwa tryby nie wchodzić bez przeładowania, a gdy kumplowi pożyczyłem replikę tylko na safe nie wchodzi. Quote Link to post Share on other sites
zbojcerz_hegemon Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 (edited) Jeśli replika nie została przeładowana, selektor nie powinien przejść ani na tryb safe,ani na tryb auto. Tak przynajmniej jest w moim nowym XM-177, który jest względem M4 WE bliźniaczą konstrukcją. W moim starym WE M4 różne rzeczy się dzieją :icon_smile: Edited July 27, 2017 by zbojcerz_hegemon Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 Auto powinno wchodzić bez problemu. Tylko safe powinien "nie działać" gdy replika jest nieprzeładowana. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts