zajaszcze Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 (edited) Witam. Czy koś może powiedzieć coś więcej o tłoku ARMA TECH: https://specshop.pl/...eth-APP237.html Jak się ma jego wytrzymałość do tłoków SHSa. Pozdrawiam: zajaszcze Edited August 21, 2017 by zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Stawiam dychę że to jest to samo, tylko w innym kolorze. Quote Link to post Share on other sites
Pietia01 Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Mam go w swince jakies 2 miechy,powiem tak:lekko nie ma bo mam stosunkowo ciezki palec,pracuje z sp130 jak ostatnio zagladalem do gb to nienosil jakichkolwiek oznak zużycia.Dodam od siebie ze w porównaniu z tlokami shs-a to te od army mają wieksza przwstrzen pomiedzy prowadnicami co akurat mi podpasowalo bo nietrzeba bylo go pilowac w przeciwienstwie do shs-ów Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Z doświadczenia z AT to jest to SHS, tylko trochę schludniej zapakowany. Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted August 21, 2017 Author Report Share Posted August 21, 2017 (edited) A zna ktoś wagę tego tłoka? Tłok u mnie chodziłby na m110 (380fps) g36 Aresa. Z włączonym blow-backiem wszystko zasilane lipo 11,1v. P.S. Oryginalny tłok Aresoski zgubił listwę, cała wyjechała z tłoka. Zamontował bym ALU JBU, ale jest za ciężki, a szkielet kosztuje, w razie niepowodzenia. Tłok Aresa waży 16,6 g Tłok JBU 19,9 g (po odciążeniu) Edited August 21, 2017 by zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts