Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Który model G36 - AR 15 do 800 zł

Recommended Posts

Cześć. Rozpoczynam przygodę z Asg w związku z tym mam problem z wyborem 1 repliki. Oczytałem się materiałów na forum jak dzihadysta koranu :) ale tego jest tyle w sklepach że nie ogarniam.

Założenia:

- nie rodzina AK (chyba że jakieś hitec ak47)

- możliwość doposażenia

- możliwość tuningu

- raczej full metal jak się da takową kupić

- nówka sztuka.

Czy znacie jakieś sklepy stacjonarne w Radomiu lub Warszawie i ktoś byłby chętny ze mną podjechać i doradzić???/ Pozdrawiam

Ogólnie Specna to Specna. Poszczególne modele różnią się w zasadzie jedynie wyglądem i jakimiś tam drobnymi usprawnieniami, czy bajerami.

Osobiście posiadam właśnie B01, ale po sporych przeróbkach i z oryginałem z zewnątrz ma niewiele wspólnego.

Dodatkowo, dwóch moich znajomych używa SA i obaj repliki chwalą. Na pewno spotkasz się na forum z krytyką Specny, ale moim zdaniem jest to najlepszy wybór w II klasie. Nie wszyscy chyba rozumieją, że chiniol też może działać i to dobrze.

https://gunfire.pl/product-pol-1152213252-Replika-karabinka-Specna-Arms-SA-B15-Half-Tan-ASCU2-Gen-4-version.html - ten model kilka dni temu został przerobiony na typową parasnajperkę z lunetą, tłumikiem i zasięgiem 70 metrów. Wygląda cudnie i po tuningu robionym przez fachowca posłuży na pewno długo.

Podsumowując, jeśli chcesz M4 za tą cenę mogę na podstawię swoich doświadczeń śmiało polecić Specna Arms.