nurek1983 Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Witam, Czy ktoś miał takie cudo: http://www.taiwangun...-mask-3d-tan-em Jest wygodne? i czy da radę gogle do tego dopasować? Quote Link to post Share on other sites
szymo86 Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Dobre na zimę;) ale wyczuwam ograniczone pole widzenia, a i chyba uszy osłonięte są, to wiele nie usłyszysz. Wysłane z mojego ASUS_X014D przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 To nowość, więc szanse na to, że ktoś już to posiadał wystarczająco długo są niskie. Ta maska nie jest raczej przeznaczona do używania z goglami. A z kolei nieatestowanej ochrony wzroku lepiej nie używać (a takowa znajduje się w tej masce). Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Właściwie po co produkuje się coś takiego bez atestu? Już pomijając pytanie po co to produkować w ogóle. Brzydkie strasznie. Cena śmieszna. Okulary byś tam może jeszcze wsadził, gogle raczej na pewno nie. Choć wydaje mi się, że i pierwsza opcja była by bardzo niewygodna i uwierała. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Wiesz, pewnie japońskie czy niemieckie limity te szkiełka znoszą z palcem w ()(). Na CQB (350FPS) pewnie też nie ma problemu. Trzeba zrobić po prostu test wytrzymałości. Ja używam okularów z Catoramy. Niby mają certyfikat ale i tak kupiłem jedną parę. Ostrzelałem je niemal z przyłożenia z 620fps i wytrzymały. Kupiłem więc drugą parę na strzelanki a tamte używam przy pracach warsztatowych. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts