pietras11 Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Witam, Podczas poszukiwania repliki w układzie bull-pup wpadłem na te dwie: https://gunfire.pl/p...ka-JG0450A.html https://gunfire.pl/p...inka-R85A2.html Ktoś posiada lub strzelał? Ewentualnie zna jakąś dobrą alternatywę? Mój budżet to około 1000 zł. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Elka Army to padaka, replika dla dłubaczy, dzieci MacGyvera, Adama Słodowego i buddyjskiego mnicha. Jeśli musisz mieć bullpupa to albo AUG (JG/APS), ale one też mają swoje za uszami-zerknij do odpowiednich tematów na forum. Myślałeś o P90? Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Jeśli nie musi to być replika istniejącej broni to do wyboru jest jeszcze UAR od APS. Quote Link to post Share on other sites
pietras11 Posted September 18, 2017 Author Report Share Posted September 18, 2017 UAR jakoś mnie nie przekonuje. P90 jest króciutkie, no i ma te dziwaczne magazynki :/ a co myślicie o replikach ze stajni gfc? nadaje się to do czegoś? W sumie tych AUG troszkę mają. Quote Link to post Share on other sites
UnTiTleD Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Miałem niedawno AUGa A2 GFC (gfg28 bodajże). Wykonanie zewnętrzne ujdzie. Na łączeniach w niektórych miejscach widać szpary. Plastik wydaje się ok, raczej się nie połamie. Po wymianie gumki na czarną systemę i zrobieniu teflon fixa całkiem ładnie strzelał. Jedyny minus to dosyć szynko rozregulowujący się hop-up, ale może to wina mojego egzemplarza. No i licz się z tym, że lufa nie jest połączona na sztywno z body, więc ciężko by było osiągnąć szczelność. Quote Link to post Share on other sites
pietras11 Posted September 19, 2017 Author Report Share Posted September 19, 2017 Wielkie dzięki za pomoc, teraz zastanawiam się czy opłaca mi się ładować w te bull-pupy :/ Quote Link to post Share on other sites
UnTiTleD Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Jeśli dałbyś radę zwiększyć budżet, to poleciłbym ci się rozejrzeć za f2000 g&g. Obejrzyj też PTS PDR, ciekawa replika,też bull pup. Quote Link to post Share on other sites
pietras11 Posted September 19, 2017 Author Report Share Posted September 19, 2017 Dzięki wszystkim za pomoc. Mało co bym nie kupił R85A2 xD coś na pewno wykombinuję. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Kup uar'a. Serio zajebista replika w tych pieniądzach. Dobre flaki, przemyślana konstrukcja, jeden z lepszych bezkolbowców AEG na rynku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts