Medyk polowy Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 Witam. Przychodzę tu z zapytaniem, czy zna ktoś replikę snajperską do 500zł i łatwym lub łatwo dostępnymi częściami do poprawy mocy i celności? Będę wdzięczny za każdą odpowirdź. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 Jest cała masa snajperek w tym budżecie. Części są dostępne ale nie wszystkie w sklepach. Część trzeba załatwiać u osób, które je wykonują. Na sam tuning przygotuj 1000-1500zł. Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 Bar10 jg Welle-kilka modeli M24 snow wolf Cyma cm700 Do wyoboru do koloru w bar 10 lufa jest standartu vsr więc aegowej nie wsadzisz bo musialbyś smienić komore na airsoft pro. Kupiłbym lufę laylaxa vsr i wsadził komorę action army bo tak mam w swojej i działa. Popatrz do czego jest najewiększa dostępnosć luf,komór hopa,gumek a o resztę pogadaj z bartem :) Quote Link to post Share on other sites
lukasz123456 Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 Witam, Panowie jaką polecicie mi komorę hop up do mb 4402 chce wykonac tuning tej repliki i nie wiem w jaki system zainwesotować. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts