neckol Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 Hej, postanowiłem kupić własną ładowareczkę tylko problem jest taki, że się zrobił bajzel z ładowarkami (głównie z Imaxem b6), którego oryginału w normalnej cenie nie idzie dostać. Co w podanej kwocie łyknąć? Oczywiście do lipo. Przez chwilę już miałem ochote kupić redoxa lipo. Znalazłem kopie imaxa b6 (w wersji 80w) bez zasilacza za niecałe 80 zł. Co robić? :D Quote Link to post Share on other sites
Wyborow Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 (edited) Osobiście polecę redoxa alpha albo betę. Popatrz w sklepach modelarskich często można w fajnych cenach wyciągnąć. Edited November 3, 2017 by Wyborow Quote Link to post Share on other sites
neckol Posted November 3, 2017 Author Report Share Posted November 3, 2017 Jest jakaś różnica między alpha a v2 i v3? Ciężko znaleźć coś w dobrej cenie skoro nie znam cen katalogowych :D Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 (edited) Ja kupiłem spokojnie ponad 5 lat temu imaxa b6, potem okazało się że to kopia. Mimo to kopia ładuje i działa do dzisiaj. Także kopie nie są takie zle.... Edited November 4, 2017 by zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
Wyborow Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 Ja bym kupił redoxa bete, cena ok 100zł z zasilaczem, nie pomylisz sie ze wpinaniem akumulatora :P , jest mała. Tu link http://rc-team.pl/ladowarki/37064-redox-ladowarka-beta-combo-5a-z-zasilaczem-230v.html# Wysłane z mojego ASUS_Z017D przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Wyborow Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 (edited) Zapomniałem dodać, że miałem, używałem i wszystko było dobrze. Piszę to żeby nie było, że najłatwiej wydaje się cudze pieniądze :) Piszę w nowym poście, bo już poprzedniego nie mogę edytować. Edited November 4, 2017 by Wyborow Quote Link to post Share on other sites
neckol Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 Mam u siebie w sklepie redoxa alphe v2 z zasilaczem za 102 zł, także łyknę sobie ją :) Mniej problemów jeśli przyjdzie reklamować. Dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts