FilipCKY Posted November 14, 2017 Report Share Posted November 14, 2017 Siemanko, chcąc tuningować JG g36c muszę szukać części gearboxa przeznaczonych stricte pod g36c, czy wystarczy że będę szukał po wersji gearboxa? Jest jakaś różnica między GB V3 do m4 a GB V3 do g36c ? Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted November 14, 2017 Report Share Posted November 14, 2017 Jest jakaś różnica między GB V3 do m4 a GB V3 do g36c ? Tak, np taka, że GB V3 do m4 nie istnieje. Link to post Share on other sites
FilipCKY Posted November 14, 2017 Author Report Share Posted November 14, 2017 Tak, np taka, że GB V3 do m4 nie istnieje. No ok, nie doczytałem, a odpowiedź na pierwsze pytanie, chcąc tuningować g36c muszę szukać części dokładnie pod g36 czy wystarczy że po wersji GB będę szukał? Link to post Share on other sites
szymo86 Posted November 14, 2017 Report Share Posted November 14, 2017 No ok, nie doczytałem, a odpowiedź na pierwsze pytanie, chcąc tuningować g36c muszę szukać części dokładnie pod g36 czy wystarczy że po wersji GB będę szukał? Głównie do GB v3. Różnica może być w długości dyszy oraz głowicy cylindra. W zasadzie to zębatki, cylinder, tłok z głowicą to standard v3 Wysłane z mojego ASUS_X014D przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 14, 2017 Report Share Posted November 14, 2017 Forum nie działa tak, że wchodzisz piszesz "byle jak" i "byle gdzie". Wymagamy pewnej samodzielności w wyszukiwaniu informacji i oczywiście przestrzegania regulaminu, który zakładając tu konto zaakceptowałeś. Link to post Share on other sites
Recommended Posts