Kalmar Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Witam, szukam repliki na larpy i do funu na MA, GmV, Oldtown itp. plus czysto dla funu z gbb. Padło na M1 Carbine bo jest uniwersalny na wszystkie te uniwersa. Zastanawia mnie tylko co lepiej brać a na forum dużo o tym nie ma a wręcz wcale. Marushin czy KA? Co ma więcej cześć stalowych bo jak widzę to ra tech niestety nie robi kitów do tych replik? Co myślcie o wersji 8mm - warto, fajnie to lata? Będę wdzięczny za wszelkie info. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 KA ma z tego co widziałem na youtubie jedną wielką wadę jak na gbb: zamek nie blokuje się po ostatniej kulce tylko wali puste strzały. Quote Link to post Share on other sites
Kalmar Posted December 6, 2017 Author Report Share Posted December 6, 2017 Strasznie mało info u nas o tych replikach, ale pojawiła się kolejna ciekawostka na wmasg - stalowe steny gbb mają wejść w kwietniu, jak wyjdzie wersja IIS to się mocno zastanowię czy nie wole tego do M1 które mimo wszystko jest ładne ale znalowe Quote Link to post Share on other sites
Dziku888 Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 KA ma z tego co widziałem na youtubie jedną wielką wadę jak na gbb: zamek nie blokuje się po ostatniej kulce tylko wali puste strzały. To jest jak najbardziej zgodne z oryginałem. Dopiero wprowadzenie 30to nabojowych magazynków zmieniło pozycje zamka po ostatnim strzale. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 No tego nie wiedziałem. W palnym po ostatnim naboju już nie wystrzelisz a tu będziesz nawalał samym gazem aż się skończy, chyba, że jest jakaś blokada. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts