Barekson Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Witam, piszę ten post z zapytaniem czy owa komora hop Up od airsoft pro będzie pasować do Repliki Cm700 https://deltashop.pl/p/514/3612/komora-cnc-airsoftpro-vsr-10-jg-bar-10-well-mb02-03-vsr-czesci-replik-snajperskich-air-soft-gun.html Jeszce wyczytałem że pasują do tej repliki tylko i wyłącznie gumki hu i lufy typu AEG które byście mi mogli do tej repliki polecić? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
władek Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Jest cały temat o tej replice w dziale karabiny wyborowe. Co do komory to przecież jest ona do vsr a owa cyma magazynki ma jak w m24 więc na pewno nie pasuje. Quote Link to post Share on other sites
Agnar24 Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Swoją drogą, nie znam bardziej irytującego systemu hop-up jak te z podwójną regulacją. Niby plus, że można "dokładnie ustawić, żeby kulki nie skręcały w którąś stronę", ale odpowiednie ustawienie hopki to jakiś koszmar... Wyjmujesz magazynek, zastanawiasz się którą śrubkę dokręcić lub odkręcić, wkładasz magazynek, strzelasz... (powtórz)... Quote Link to post Share on other sites
Wertyn44 Posted November 30, 2017 Report Share Posted November 30, 2017 20 strzałów i masz hu ustawiony idealnie , nie wydaje mi się to wcale takie tragiczne . Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted November 30, 2017 Report Share Posted November 30, 2017 Teraz sobie wyobraź, że masz kilka rodzajów kulek i chcesz sobie przetestować, które ci najbardziej pasują. Do tego nawet gumki silikonowe trochę inaczej kręcą przy różnych temperaturach. Nie raz będziesz kręcił śrubkami. Quote Link to post Share on other sites
Wertyn44 Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 Mam ta replikę , dobierałem kulki , nie widzę problemu Quote Link to post Share on other sites
Barekson Posted December 3, 2017 Author Report Share Posted December 3, 2017 Jest cały temat o tej replice w dziale karabiny wyborowe. Co do komory to przecież jest ona do vsr a owa cyma magazynki ma jak w m24 więc na pewno nie pasuje.Napisałem ten post gdyż nie wyczytałem w poprzednim temacie o tej replikę wyczerpujących informacji na temat tej komory bo myślałem że ta od Airsoft pro będzie pasować. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Barekson Posted December 4, 2017 Author Report Share Posted December 4, 2017 Napisałem ten post gdyż nie wyczytałem w poprzednim temacie o tej replice wyczerpujących informacji na temat tej komory bo myślałem że ta od Airsoft pro będzie pasować. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
czerwo Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Wie ktoś jakie wymiary mają te śróbki co się je wkręca? Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 (edited) Chyba nikt z nas nie ma śróbek w swojej replice :icon_smile: . Arend: Ty widzisz i nie grzmisz? Edited March 7, 2018 by mareq Quote Link to post Share on other sites
czerwo Posted March 8, 2018 Report Share Posted March 8, 2018 sorry mój błąd :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts