Ukesu Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Czy ktoś to widział na żywo, macał a może strzelał ?. Bardzo mnie intryguje ta broń, a wiedząc że orginał w rzeczywistości jest bardzo skuteczną broną snajperską (niestety jest mało egzemplaży tej broni) chciałbym sie zorientować czy jest to takie dobre mimo ceny, bo może zrezygnuje z kupna m15 i na 18-stke kupie sobie właśnie tą snajpe. P.S. Nie obchodzi mnie że waży tyle co M249 Minimi 8) i kosztuje tyle co kilka Emek z ful upgrade. P.S.2 Jakby co to broń jest na wgcshop.comother gunssniper rifles. Link to post Share on other sites
izi Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 hmmm drinki to też robi? 8O Link to post Share on other sites
KaT Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Bebechy w wiekszosci kompatybilne z seria APS Maeuzena. http://www.arniesairsoft.co.uk/forums/inde...hl=Geneth+G2000 http://www.scaar.at/airsoft/wa2000.htm Link to post Share on other sites
Ukesu Posted October 8, 2005 Author Report Share Posted October 8, 2005 Eno czekam na barzdziej konstruktywnne wypowiedzi a nie rozmowe o drinkach. Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 hmmm drinki to też robi? 8O a laske też zrobi?? Link to post Share on other sites
kermit Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Witam. Chollender to wygląda jak h&k g11 bez obudowy 8O nie to żebym wyśmiewał tą konstrukcję.... ( ech gdyby ten kwadraciak był do kupienia... :( ) Przepraszam za post nie wnoszący nic nowego ale nie mogłem się powstrzymać to pobudziło moją wyobraźnię ;) pozdrawiam Link to post Share on other sites
Westie Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 To Walther WA2000, karabin Hitmana. Rzeczywiście: drogi diabelnie, piekielnie ciężki, ale cholernie fajny :D Link to post Share on other sites
KaT Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Eno czekam na barzdziej konstruktywnne wypowiedzi a nie rozmowe o drinkach. To sobie poszukaj sam na zachodnich forach. Chyba nie sadzisz, ze w tym kraju ktos posiada replike, ktora ukazala sie w limitowanej serii 300 sztuk? 8O Niestety drugi z linkow, ktory podalem przestal dzialac, a jest tam sporo informacji i zdjec posiadacza TEJ REPLIKI. Link to post Share on other sites
Recommended Posts