patryk21k5 Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Witam, nie dawno postanowiłem spróbować zabawy z ASG kupiłem M4 Spartac SRT20 za 200zł (używaną) Byłem na paru strzelankach, bardzo mi się spodobało i czy teraz do tego Spartaca mogę dokupić metalowy korpus? czy muszę kupić nową replikę? Chciałbym parę rad jak mogę ulepszyć jak niektórzy mówią "plastikowy szajs"? Pozdrawiam :) Link to post Share on other sites
Budweiser Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Cześć, moim zdaniem szkoda kasy na jakąkolwiek inwestycję w tą replikę. Za 200 zł mogłeś tak na prawdę kupić nową replikę broni krótkiej przyzwoitej jakości w tej cenie, albo używanego gaziaka z trochę wyższej półki cenowej. Przy ogromie recenzji i informacji nie rozumiem jaki jest sens decydowania się na ową replikę - nawet żeby "spróbować". O zgrozo, inwestować w to jeszcze chociażby złotówkę więcej. Jedyna moja rada to wykorzystać ją na tyle na ile się da i traktować w przyszłości, jako replikę zapasową w razie "W", albo pożyczyć komuś kto też będzie chciał zobaczyć co to jest to ASG. Swoją drogą, za 200 zł można dostać używaną CM.028, i o ile inwestować się w nią też IMO nie opłaca to przynajmniej byłbym za nią w jakimś stopniu pewny, a Spartaca bałbym się położyć na beton. Link to post Share on other sites
patryk21k5 Posted December 10, 2017 Author Report Share Posted December 10, 2017 Replika ma już ponad rok i nie raz mi spadła czy nawet przez przypadek uderzyłem nią w parę rzeczy nadal się trzyma, ale co ja tam wiem początkujący jestem tylko. Nie mam, aż tak złego zdania o emkach od Spartaca. Dzięki za rady na pewno skorzystam :D Link to post Share on other sites
Budweiser Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 To tak jak m.in. z pisaniem: można i dłutem na kamieniu i gęsim piórem na papirusie - działać działa, ale dopóki nie poznasz bardziej innowacyjnego i lepszego narzędzia to będziesz jeszcze na dodatek dotychczasowy sposób chwalił. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Jest już temat o tej replice. Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts