Bajgiel Posted February 4, 2018 Report Share Posted February 4, 2018 Witam, Dopiero planuję rozpocząc swoją przygodę z ASG i chciałbym zapytać jak wygląda sprawa aktywności graczy w Szczecinie i okolicach. Przeglądałem wpisy z forum odnośnie grup ASG oraz imprez i zauważyłem, że najnowsze posty w podforum "Zachodniopomorskie" pochodzą z okolic 2015 roku. Szukałem info na googlu, ale też słabo. Czy to oznacza, że ASG w Szczecinie wymarło i mam sobie dać spokój? A może wcale nie wymarło, tylko ja nie wiem gdzie i czego szukać? Istnieją w ogóle jakieś uznane miejscówki do grania w weekendy w Szczecinie i okolicy (w stronę Polic), z wyłączeniem Starej Fabryki w Policach? Dodatkowo chciałbym kupić swój pierwszy ekwipunek i pewnie bym potrzebował pomocy ze skompletowaniem - mam na myśli wszystko, nie tylko same repliki. Znalazłem taki sklep w Szczecinie http://www.sklep-asg-rc.pl/ i gdyby ktoś doświadczony mógłby mi towarzyszyć podczas zakupów to byłbym super wdzięczny i chętnie wynagrodzę fatygę - szczegóły na priv. Proszę o kontakt albo na forum albo na FB - https://www.facebook...100008505486191 Pozdrawiam, Bajgiel Link to post Share on other sites
arend Posted February 4, 2018 Report Share Posted February 4, 2018 Poszukaj w dziale for regionalnych. Link to post Share on other sites
Comandosu Posted February 4, 2018 Report Share Posted February 4, 2018 Dzieje się coś w Szczecinie i okolicach. Regularnie od wielu wielu lat... szczecińskie forum nr 1 szczecińskie forum nr 2 Są różne grupy na FB związane z airsoftem w Szczecinie. W Policach nie wiem czy coś się dzieje ale na pewno w całym Zachodniopomorskim jak jest długie i szerokie znajdziesz ekipy, środowiska i strzelanki. Link to post Share on other sites
tomazo1974 Posted February 4, 2018 Report Share Posted February 4, 2018 taktycznyszczecin.pl Link to post Share on other sites
Bajgiel Posted February 4, 2018 Author Report Share Posted February 4, 2018 (edited) Dzięki wielkie za szybką odpowiedź, napisałem już na taktycznymszczecinie :icon_smile: Wydaje mi się, że można ten wątek zamknąć i/lub wywalić :icon_smile: Edited February 4, 2018 by Bajgiel Link to post Share on other sites
Recommended Posts