jaqs Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Wreszcie udało mi się zdobyć sprzęt latający na tyle sprawnie, by sfilmować jedną z moich ulubionych miejscówek w okolicy. W efekcie powstał ten krótki klip, który jest bardziej prezentacją miejscówki i moich zajebistych zdolności pilotażu;) Strzelanka trochę kameralna ale jeszcze tam zawitam, gdy zbierze się większa ekipa (bywały grupy >40 osób). Kontruktywna krytyka mile widziana ;) Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Fajny teren i film. Napisz coś więcej o miejscówce - na jakich zasadach to działa? Czy jest to jakiś pustostan czy do kogoś należy? Quote Link to post Share on other sites
jaqs Posted February 9, 2018 Author Report Share Posted February 9, 2018 Jakiś czas temu "opiekunem" miejscówki został gość urządzający tam komercyjnie strzelanki paintballowe. Nie wiem jak wygląda to formalnie ale podobno ma na to oficjalne przyzwolenie od miasta. W praktyce wygląda to tak, że dzięki temu teren został ogarnięty - zasypano kilka niebezpiecznych dziur, pojawiły się okopy i dodatkowe zasłony w kilku miejscach, ktore bardzo fajnie miejscówkę rozwinęły. Teren jest dostępny powszechnie i o ile nie odbywa się jakaś gra paintballowa (zwykle w sobotę) to można z niego korzystać do woli. Quote Link to post Share on other sites
Karol88 Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Fajne ujęcia. Trochę krótko :p Co do miejscówki to mega. Uwielbiam klimaty cqb. Może kiedyś uda się wybrać przy okazji i pograć Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Chwała takim ludziom jak właściciel/zarządca, że nie zamyka bramy i nie ściąga hajsów za użytkowanie "po godzinach". Quote Link to post Share on other sites
jaqs Posted February 9, 2018 Author Report Share Posted February 9, 2018 Fajne ujęcia. Trochę krótko :p I tak się zdziwiłem, że aż tyle nadającego się materiału wyciągnalem z dwóch krótkich lotów ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts