Shoorykezu Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 Witam, Przymierzam się do zakupu takiej o to repliki: Mam oczywiście kilka pytań do posiadaczy, mój cel to DMR czyli chce osiągnąć na niej jakieś 520-530 FPS może ktoś z was robił już tak up tej repliki i mam kilka rad na początek, z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 To VFC, więc jak chcesz zrobić 500+fps to prawdopodobnie będziesz musiał wymienić (prawie) wszystko w środku. Zewnętrznie VFC to klasa. Quote Link to post Share on other sites
Shoorykezu Posted February 15, 2018 Author Report Share Posted February 15, 2018 Myślałem, że od czasów HK416, które mam coś się zmieniło na lepsze :D Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 Podobno coś tam trochę wzmocnili, ale konkretów nie znam. Na pewno jest fabryczny mosfet. Quote Link to post Share on other sites
Shoorykezu Posted March 30, 2018 Author Report Share Posted March 30, 2018 Dobra jak by ktoś miał jakieś pytania to śmiało można pisać, poszedł tuning :) Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Eee... wiele w VFC zmieniać nie trzeba :D SP130-140 i masz 500-530fps :) Wiadomo jak już się grzebie to warto wrzucić lepsze bebechy. Ogólnie do wymiany tłok i głowica tłoka. Na upartego znajdzie się więcej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts