Filipt15 Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 Witam. Przymierzam się wstawić do swojej repliki firmy E&L w miejsce stockowej 280mm lufy jakąś precyzyjną o długości 360-370 (tak aby nie było konieczności ingerencji w bebechy) i mam pytanie czy po zmianie na jakąś lufę noszącą na forum miano półprecyzyjnej (np. taki steelbull ) zauważę jakąś poprawę (stockowa lufa ma średnicę 6,04) w skupieniu? Na początku miałem zamiar zainwestować w coś lepszego ale ostatnio czytałem że promyki się pogorszyły a lufy PDI znowuż są niedostępne w interesujących mnie długościach więc na razie dałem sobie z nimi spokój. Quote Link to post Share on other sites
Rych33 Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 Nie wiem jaką E&L masz. Do ELAR MUR 363 mm to max co się chowa w oryginalnym tłumiku. Ja z ciekawości kupiłem JBU z kompensacją https://www.specshop...-mm-JA-113.html Nie wiem jak będzie z trwałością, bo to aluminium. Ale skupienie o wiele lepsze jak w stocku. Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 Filipt15, są jeszcze lufy edgi. JBU to shit. Jak już chcesz jakąś lufę z tych tańszych do tylko madbull steelbull. Poniżej ewentualnie Systema/Guarder, ale cenowo nie wiele taniej, a jakościowo sporo gorzej. 360-370mm, typ3, typ3bu, dla ciężkich kulek typ2. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts