RysiuSL Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 Witam, zainteresowała mnie Replika karabinka XR-5 FG-1508 firmy CSI (link: https://gunfire.pl/product-pol-1152215061-Replika-karabinka-XR-5-FG-1508-Olive-Drab.html). Chciałbym się dowiedzieć czy już ktoś miał z nią jakiś kontakt ? Jak wygląda jeśli chodzi o wykonanie zewnętrzne i wewnętrzne? Czy komora HU jest w standardzie M4/M16? I o ogólne wrażenie z użytkowania tej repliki. Z góry dziękuje za udzielone odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
micju34 Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 Drogi Rysiu - kup normalną replikę :D Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 Drogi Rysiu - kup normalną replikę :icon_biggrin: Jakiś konkretny argument? Quote Link to post Share on other sites
RysiuSL Posted February 24, 2018 Author Report Share Posted February 24, 2018 Drogi Rysiu - kup normalną replikę :icon_biggrin: będzie Cie boleć jak Cię takim czymś dopadnę tak :) Ale proszę wróćmy do tematu Quote Link to post Share on other sites
UnTiTleD Posted February 25, 2018 Report Share Posted February 25, 2018 Poszukaj jakichś recenzji, filmów z rozkładania itp. Napewno znajdziesz odpowiedź, bo replika już jakiś czas jest na rynku. Quote Link to post Share on other sites
RysiuSL Posted February 25, 2018 Author Report Share Posted February 25, 2018 Poszukaj jakichś recenzji, filmów z rozkładania itp. Napewno znajdziesz odpowiedź, bo replika już jakiś czas jest na rynku. Tak już widziałem godziny filmów. Ale liczyłem na to, że poznam opinie kogoś z forum kto ma tą replikę Quote Link to post Share on other sites
micju34 Posted February 25, 2018 Report Share Posted February 25, 2018 Rysiu - mnie? :D Mnie nic nie będzie boleć xD Sam mam parę nie typowych replik :D Tylko chce Cię naciągnąć na tego umpa :D Quote Link to post Share on other sites
RysiuSL Posted February 25, 2018 Author Report Share Posted February 25, 2018 Rysiu - mnie? :icon_biggrin: Mnie nic nie będzie boleć xD Sam mam parę nie typowych replik :icon_biggrin: Tylko chce Cię naciągnąć na tego umpa :icon_biggrin: Moje mojego dobrego taniego umpa ]:-P działa więc nie potrzebuje drugiego Quote Link to post Share on other sites
Ogniomistrz Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 Gearbox, komora i magazynki to czyste m4. Nie mam pojęcia jak wrzucić zdjęcia. Wujek google pod hasłem CSI XR-5 znalazł zdjęcia wnętrza gearboxa (zębatki i popychacz) komory i gearboxa z zewnątrz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts