Maćkov Posted March 4, 2018 Report Share Posted March 4, 2018 Zastanawiam się nad tłumikiem do mojej cymki ale nie wiem jaki by dobrze pasował Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 4, 2018 Report Share Posted March 4, 2018 Pod tłumikiem płomienia masz gwint AK, który jest prawoskrętny 24 mm, ale można go odkręcić i pod spodem jest 14 mm, nie pamiętam czy prawo czy lewoskrętny. Quote Link to post Share on other sites
Maćkov Posted March 4, 2018 Author Report Share Posted March 4, 2018 Ale chodzi mi bardziej o wygląd czy będzie on pasował bo jest dużo tłumików i nie wiem który będzie ładnie wyglądał na cm 045a Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 4, 2018 Report Share Posted March 4, 2018 Kwestia gustu. Mi się podobają: Dźwięku - DTK-4 https://www.airsoftgi.com/images/airsoft-gi-ak-kapka-d.jpg Płomienia - Noveske KFH https://www.airsoftgi.com/images/pic-033-nvske-hider.jpg Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted March 4, 2018 Report Share Posted March 4, 2018 (edited) Pasowałby piszemy razem, po ale stawiamy przecinek, zdania kończymy kropką, a dodatkowo zdania pytające - znakiem zapytania. Dlaczego pytasz innych o to, co będzie ładnie wyglądać w twojej replice? To przecież twoje i kwestia twojego, a nie naszego gustu. Chcesz mieć tłumik dedykowany dla akaczy to kup jakiegoś PBS-a. Edited March 4, 2018 by Budweiser Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted March 4, 2018 Report Share Posted March 4, 2018 Chcesz mieć tłumik dedykowany dla akaczy to kup jakiegoś PBS-a. Dedykowany do AKS-74U jest PBS-4. Quote Link to post Share on other sites
Sarecik Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 PBS-4 i tylko on. Na przykładzie mojej repliki: Quote Link to post Share on other sites
Maćkov Posted March 5, 2018 Author Report Share Posted March 5, 2018 Jaki to kolimator Quote Link to post Share on other sites
Maćkov Posted March 5, 2018 Author Report Share Posted March 5, 2018 A i jescze jakie lipo polecacie do cm45a w stocku Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 7.4v. Może być Redox. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts