CreAAtive Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Witam, wyrobiła mi się śruba na selektorze ognia, replika Wildhog od g&g. Nie jestem żadną złotą rączką i najzwyczajniej nie mam pojęcia jak to odkręcić, żeby tą śrubę wymienić, chętnie przejmę jakieś wskazówki. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Natnij pilnikiem/nożem i wykręć płaskim śrubokrętem, ew. imbus i klej, ale nie zawsze działa. Czasem łatwiej przewiercić małym wiertłem... Quote Link to post Share on other sites
Relight Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 ew. spróbuj użyć jakiejś podkładki od strony wew. korpusu na selektorze. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 Ja jak trafię na wyrobioną śrubkę imbusową to dobieram sobie śrubokręt gwiazdkowy minimalnie większy i za pomocą impulastora kinetycznego lekko wbijam w otwór śruby. Można próbować z płaskim śrubokrętem ale jest to trudniejsze. Zostaje jeszcze możliwość odwiercenia łba śruby. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts