Repcak Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 Oddałem moje G&G GC16 Wildhog 13.5" na tuning, dostanie między innymi bore up modify oraz sprężynę M130. Czy stockowy tłok poradzi się w takim układzie? W serwisie usłyszałem żeby go zostawić dopóki nie padnie bo replika jest praktycznie nowa, no ale jak ma wytrzymać niewiele to może lepiej odrazu wymienić? Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 U mnie dawał radę na sp140. Po 6k kulek wymieniłem, ale GG był w bdb stanie. Strzelałem semi. Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 Replika ma być niezawodna, a nie zawieść w najmniej oczekiwanym momencie. W replikach G&G najczęściej pada głowica tłoka, a później tłok i to po małym przebiegu. Tłok do wymiany już na wstępnie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts