Beryl Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Nie wiem czemu usunieto ostatni post ale to nic nowa stron a www.beryl.ovh.org znajdziecie tam newsy z całego swiata Link to post Share on other sites
Procent Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Temat był juz poruszany. o co robić konkurencje WMASG? Nie lepiej zacząć z nią współpracować i dla niej newsy pisać? Na pewno zobaczy je wiecej osób, i będzie to przydatniejsze. Link to post Share on other sites
Beryl Posted October 12, 2005 Author Report Share Posted October 12, 2005 to nie jest konkurencja dla wmasg u mnie beda tylko newsy Link to post Share on other sites
mig Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Mała porada: Podejrzewam (po domenie) że strona jest hostowana tu: http://60free.ovh.org/pl/index.html Jeśli zamierzasz codziennie pisać po kilka newsów to ta malutka baza (2 MB) bardzo szybko ci się wyczerpie. A tak w ogóle uważam że wmasg wystarczy, a o nowościach więcej dowiem się z forum niż z tych niusów. Myślę że trochę bez sensu jest pisać o wszystkim co się wyczyta na AA lub innych stronach tego typu. To że sklep Airsoft GI sprzedaje jakąś replikę jest raczej mało ważne dla zdecydowanej większości polskich maniaków ;) pozdrawiam Link to post Share on other sites
Beryl Posted October 13, 2005 Author Report Share Posted October 13, 2005 Ja uważam że jednak niektórzy są zainteresowani takimi replikami.Nie zapominajmy że kilka osób sciagało M249 CA.Newsy sa wybierane.Nie piszemy wszystkiego Link to post Share on other sites
Pikace Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Zycze powodzenia Beryl, ale jak znam zycie to energii starczy ci na jakies 2 tygodnie, no gora daje ci miesiac... Bylo juz paru "newsmanow" w tej materii i jakos szybko ich projekty sie zakonczyly! :? Glownie ze tego powodu, ze jest pare porzadnych site'ow newsowych anglojezycznych, z ktorych korzysta wiekszosc osob interesujacych sie nowinkami i zachecenie ich do ogladania materialu wtornego, z natury rzeczy nieco spoznionego jest zadaniem beznadziejnym. A osob, ktore nie znaja angielskiego w stopniu wystarczajacym do zrozumienia krotkiego info, jest raczej juz niewiele... Link to post Share on other sites
Beryl Posted October 13, 2005 Author Report Share Posted October 13, 2005 Ok zobaczymy jak będzie.Ale wiem jak jest ze stronami związanymi z grami sa ogólnoświatowe strony i polskie które także są odwiedzane.A co do opóżnienia to te 2-3 godziny to chyba nie jest az tak dużo? Link to post Share on other sites
lukdrz Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 w ogole to sądze że mało osób wchodzi na takie strony... Każdy woli wejść na jakiś portal na którym znajdzie wszytko to co maniakowi air softu jest potrzebne... Tak więc lepiej gdybyś dogadał się z zarządem wmasg i pisał newsy dla nich ;) Bardziej korzystniejsze i praktyczniejsze. Link to post Share on other sites
Beryl Posted October 13, 2005 Author Report Share Posted October 13, 2005 Nie lubie pracowac pod kimś.Wiec wolałem załozyc swoja stronę. Link to post Share on other sites
TH_Brado Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Oj kurcze, facet chce coś dobrego zrobić, to niech robi. Podziwiam jego upór, że mimo iż wszyscy odradzają, On uparcie chce coś zrobić dla airsoftowego świata. Trzymaj tak dalej pozdrawiam Brado pluton22.pl Link to post Share on other sites
bitelz Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Dobrze ze bedzie strona traktujaca tylko o nowosciach na temat replik. Zycze wytrwalosci w tworzeniu strony... Link to post Share on other sites
Beryl Posted October 14, 2005 Author Report Share Posted October 14, 2005 Dziekuje za poparcie.Zamierzamy informowac na bieżąco o wszystkich nowosciach. [ Dodano: 15.10.2005, 0:19 ] strona dostała nowy alias www.airsoft.oz.pl Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Jakos niespecjalnie mi sie nowy e-zin airsoftowy nie podoba. I autor jest z Biłgoraja (jakiegoś dziwnego zagłębia cudownych myśli airsoftowych ktore zazwyczaj kończą się na gadaniu). Link to post Share on other sites
Beryl Posted October 15, 2005 Author Report Share Posted October 15, 2005 Jakos niespecjalnie mi sie nowy e-zin airsoftowy nie podoba. I autor jest z Biłgoraja (jakiegoś dziwnego zagłębia cudownych myśli airsoftowych ktore zazwyczaj kończą się na gadaniu). Mógłbys rozwinąc myśl bo nie bardzo zrozumiałem o co ci chodzi. Link to post Share on other sites
lukdrz Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 tak w ogóle jeśli tylko same newsy to po jakimś czasie warto byłoby je jakoś posegregować. Link to post Share on other sites
Pikace Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Mógłbys rozwinąc myśl bo nie bardzo zrozumiałem o co ci chodzi. Hehe, aluzja kolegi Arthura byla (przynajmniej dla mnie) dosc jasna, zerknij np tu: http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=12529 :D Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Mógłbys rozwinąc myśl bo nie bardzo zrozumiałem o co ci chodzi. Hehe, aluzja kolegi Arthura byla (przynajmniej dla mnie) dosc jasna, zerknij np tu: http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=12529 :D Dokładnie o to chodziło mi Pikace. Chyba można już obstawiać jak długo ten e-zin pożyje. Link to post Share on other sites
Pitek Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Wybaczcie, ale czy to jest Forum Wiecznie Niezadowolonych? Kibicowałem akcji NDI, ale nie rozumiem mieszania z błotem nowych ludzi i nowych inicjatyw tylko dlatego że są nowe! I się kurna dziwią, że człowiekowi się odechciewa czytania Forum WMASG* Jakoś nie zauważyłem, żeby Beryl był postacią pokroju Popsa itp zjawisk. Zrobił zamiast gadać. Ja czytam sobie newsy na kilku stronach zagranicznych, ale pomysł, żeby wreszcie coś ruszyć w tej kwestii u nas bardzo mi się podoba. W końcu nie każdy zna angielski. Całuski * tak, tak, wiem.. nie chcesz to nie czytaj Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Dobra inicjatywa, Beryl - oby tak dalej. I nie przejmuj się "krytyką". Pozdrawiam Kret Link to post Share on other sites
dzikki Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Ja tym razem będe konstruktywny i powiem, że z krytyką proszę wstrzymanie się. Zobaczymy za jakiś czas. Link to post Share on other sites
ziomal Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Czaicie o co chodzi , chłopaki z WMASG krytykują tą strone bo to jest dla nich konkurencja, nawet czy by im sie to podobało czy nie i tak napiszą że beznadziejna. Poprostu uważają sie za elite jakąś bo mają dużą oglądalność. Link to post Share on other sites
dzikki Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Czaicie o co chodzi , chłopaki z WMASG krytykują tą strone bo to jest dla nich konkurencja, nawet czy by im sie to podobało czy nie i tak napiszą że beznadziejna. Poprostu uważają sie za elite jakąś bo mają dużą oglądalność. Yo ziomal czaimy bazę, ale przez twoje teksty mam fazę jak Jeż Jerzy. Brrr starczy. Chłopaki z WMASG ? Gdzie ty widzisz tu chłopaków z WMASG ? Bo ja właśnie patrze w panel Redakcja i znajduję tam tylko Fokę, Medium, Sharpka, Cappucia i Regdorna. Żaden z nich nie wypowiedział się jednak w temacie. To tak w gestii nadinterpretacji. Po drugie polecam jednak by zastosować się do rady z mojej poprzedniej wypowiedzi. W innym przypadku będe kasował posty. Aha i proszę nie komentować mojej wypowiedzi. Mój stosunek do tematu jest zupełnie neutralny. Odnoszę się jedynie do porządku oraz zakończeniu niepotrzebnej pyskówki. Link to post Share on other sites
Beryl Posted October 16, 2005 Author Report Share Posted October 16, 2005 Przepraszam za kolegę ziomala nie wiem co mu odbiło ale to zostanie wyjasnione. Link to post Share on other sites
Giwer Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Witam! Dla mnie strona jest rewelka. Nie czytałem nigdy zagranicznych stron z nowościami (raz na miesiąc jakąś odwiedziłem i coś poczytałem). Cała moja wiedza odnośnie nowinek ASG pochodziła z TEGO forum, lecz tutaj o wielu rzeczach sie nie pisze. Beryl - zaczynam odwiedzać regularnie Twoją strone i bije brawa za to co robisz! ja bym zrobił nową akcje.. WMASG -> Nie dla pieniaczy i malkontentów.. UPDATE: Po dokonaniu rejestracji nie mogę się zalogować. Link to post Share on other sites
Beryl Posted October 20, 2005 Author Report Share Posted October 20, 2005 Problem jest w aliasie jesli wchodzis ie przez www.airsoft.oz.pl wtedy nie da sie zalogowac logowanie jest mozliwe tylko poprzez www.beryl.ovh.org jak tylko bedziemy mieli troche pieniedzy kupimy domenę z prawdziego zdarzenia i nie bedzie zadnych problemów [ Dodano: 20.10.2005, 17:24 ] Ruszył dział Giełda.Mozna tam zamieszczac zdjecia oferowanego sprzetu Link to post Share on other sites
Recommended Posts