Mikkusiek04 Posted May 20, 2018 Report Share Posted May 20, 2018 Mam problem ze snajperką APM40A3 SPRING SNIPER RIFLE (EXTREME POWER VERSION) - BLACK [APS/HAKKOTSU]. Mianowicie Gdy chciałem załadować kolejną kulkę do komory to zablokował mi się zamek. Mam pytanie. Czy trzeba rozbierać replike zeby zobaczyc to sie stało?I jak to naprawić. Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted May 20, 2018 Report Share Posted May 20, 2018 (edited) Raczej nie sprawdzisz co się stało wewnątrz repliki bez rozbierania jej. :P Edited May 20, 2018 by Budweiser Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted May 20, 2018 Report Share Posted May 20, 2018 Zamek zablokowany z tyłu, czy z przodu? Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted May 20, 2018 Report Share Posted May 20, 2018 (edited) Masz magazynek przy spuście i przez to długi dosyłacz kulek do komory. Takie patenty nie lubią niektórych kulek. Wyjmij magazynek, skieruj replikę lufą do dołu i spróbuj poruszać zamkiem lub postukaj delikatnie w replikę. Jeśli ci po prostu utknęła kulka to powinno pomóc. Możliwe też niestety, że poszedł ci ten plastikowy odsyłacz i bez rozbiórki się nie obędzie. Edited May 20, 2018 by mareq Quote Link to post Share on other sites
Mikkusiek04 Posted May 20, 2018 Author Report Share Posted May 20, 2018 Masz magazynek przy spuście i przez to długi dosyłacz kulek do komory. Takie patenty nie lubią niektórych kulek. Wyjmij magazynek, skieruj replikę lufą do dołu i spróbuj poruszać zamkiem lub postukaj delikatnie w replikę. Jeśli ci po prostu utknęła kulka to powinno pomóc. Możliwe też niestety, że poszedł ci ten plastikowy odsyłacz i bez rozbiórki się nie obędzie. dzięki już działa ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts