Maxymilius Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 Siemka, kompletuje sobie sprzęcik Bundeswehry. Do tego potrzeba jak wiadomo repliki, a z racji że nie interesuje mnie mp5 ani g36 nasuwa się pytanie czy mieliście może styczność z repliką G3 od Classic Army bądź Tokyo Marui i możecie coś o nich powiedzieć? Wiem piękna G3 jest od LCT, ale niestety aktualnie poza moim budżetem :( Pozdro :) Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 Wiem piękna G3 jest od LCT, ale niestety aktualnie poza moim budżetem :( Pozostaje odłożyć zakupy w czasie i pozbierać więcej pieniędzy. Serio, teraz jak jest stalowe G3 to nie ma sensu inwestować w dinozaury od tm i ca/ Quote Link to post Share on other sites
Maxymilius Posted May 25, 2018 Author Report Share Posted May 25, 2018 Ewentualnie czekać, aż ktoś wystawi używkę na allegro :) Quote Link to post Share on other sites
SikorPL Posted May 25, 2018 Report Share Posted May 25, 2018 Siemka, kompletuje sobie sprzęcik Bundeswehry. Do tego potrzeba jak wiadomo repliki, a z racji że nie interesuje mnie mp5 ani g36 nasuwa się pytanie czy mieliście może styczność z repliką G3 od Classic Army bądź Tokyo Marui i możecie coś o nich powiedzieć? Wiem piękna G3 jest od LCT, ale niestety aktualnie poza moim budżetem :( Pozdro :) Cześć, właśnie zamierzam sprzedać pełen, nowy zestaw Flectarn i nową replikę Classic Army G33E https://www.hobbytron.com/ClassicArmyElectricRifleG3AirsoftGunJGCA001M.html Pisz na PW. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts