predarcio Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Witam.Chciałbym o poradę :v. Otóż bawię się w ASG jakoś 3.5 roku, od 1.5 posiadam mojego 2 Aega i jest to M15a4, ale to nie ważne. Sęk w tym że od jakiegoś miesiąca miałem z nią problemy tu mi tłok siadł tu podkładki złe tu głowica cylindra i tak ciągle. Od kiedy naprawiłem i wróciłem do gry z moim Aegiem (nie pożyczonymi repkami bądź pistoletami) przestałem to czuć :/. Coraz to bardziej mi się zaczęło podobać snajperstwo. Już miałem parę sytuacji gdzie grałem snajperką i klimacik mam. 2/3 Kille na dzień mi nie straszne (jak tyle będzie chociaż) na niedzielnych strzelankach. W Asg już te marne 3 lata siedzę więc wiem jakie problematyczne jest bycie ''krzaczkiem'' zaczynając od wydatków, po problemy z repliką, aż do terenu utrudniającego strzelania z springa. Jeżeli wybrałbym snajperstwo, z repliki,szpeju i innych już nie potrzebnych rzeczy miałbym 1200+ zł więc na bazę i początkowe upgrady powinno starczyć :v.Mam boczniaki z Auto więc na bliskość bym krzywdy nie zrobił. Co osoby siedzące długo w Asg na ten temat się wypowiedzą? Czy może lepiej wsadzić 500 zł w jakąś konkret lufe,komorę,spring i bawienie się w wyborowca 450 fps? Z góry dzięki za wszelkie rady :3 Link to post Share on other sites
OFF Posted June 17, 2018 Report Share Posted June 17, 2018 Ten dział ma służyć początkującym. Ty takim nie jesteś. 1200 zł to IMO malo i na niewiele Ci starczy. Lepiej tuninguj swoją replikę lub kup inną, bardziej podatną na tuning. Z 450 fps to Ty się w to za bardzo nie pobawisz. Link to post Share on other sites
Recommended Posts