FatalWalker Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 Cześć, Poszukuję uniwersalnej i kompaktowej repliki do lasu i cqb. W związku z tym musi mieć system szybkiej wymiany sprężyny. Czy znacie może jakąś sensowną alternatywę do CZ Scorpion Evo? Budżet to około 1500. Oczywiście może być używka. Quote Link to post Share on other sites
aramis Posted August 11, 2018 Report Share Posted August 11, 2018 Polecę G36C aresa/boyi Mam bojca, bardzo chwalę. Ares - wiadomo, lepsze wykonanie, jednak nowsze wypusty nie miały zwalniacza sprężyny. Umarex też ma giety, dawniej rebrandował właśnie aresa, później ktoś inny już je robił. Specna to też klon aresa, jednak co do jakości się nie wypowiem bo opinie są mieszane. Quote Link to post Share on other sites
FatalWalker Posted August 11, 2018 Author Report Share Posted August 11, 2018 2 godziny temu, aramis napisał: Polecę G36C aresa/boyi Mam bojca, bardzo chwalę. Ares - wiadomo, lepsze wykonanie, jednak nowsze wypusty nie miały zwalniacza sprężyny. Umarex też ma giety, dawniej rebrandował właśnie aresa, później ktoś inny już je robił. Specna to też klon aresa, jednak co do jakości się nie wypowiem bo opinie są mieszane. Dzięki za odpowiedź. Właśnie gieta jakoś niekoniecznie mi się podoba. Jeżeli już wolałbym coś z rodziny m4. Koniecznie kompaktowe i z systemem szybkiej wymiany sprężyny. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted September 12, 2018 Report Share Posted September 12, 2018 Też bym z chęcią usłyszał jakie są kompaktowe repliki z szybką wyminą sprężyny. Ale z taką wymianą co nie trzeba wyjmować GB z body. Mi na myśl przychodzą: Scorpion EVO od ASG G36C od Aresa UMP od Aresa M4 z krótkim frontem od Amoeba, ICS, Specna z SAEC, Ares AUGi z krótkimi frontami od APS i miejsce honorowe M249 PARA ;) Coś jest jeszcze? Pewnie jest kilka replik od Aresa które można uznać za kompaktowe. Są jakieś MP5? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts