DarKPL Posted September 7, 2018 Report Share Posted September 7, 2018 Witam, moje pytanie odnosi się do valkena v12 jaki jest najbardziej opłacalny zestaw pod hpa czyli jaki reduktor butla węże itp replikę mam :) Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted September 9, 2018 Report Share Posted September 9, 2018 Opłacalny?? Taki na który pozwoli Ci zasobność portfela. Jedno tylko napisze i jest to prawdą. Na reduktorze się nie oszczędza. Quote Link to post Share on other sites
omonon Posted September 9, 2018 Report Share Posted September 9, 2018 Miałem MC i potem miałem Valekena. MC był do dupy, Valken był bardzo dobry. A potem spyliłem konwersję. Chcąc oszczędzić- zapłaciłem dwa razy. Nie idź ta drogą i od razu kup coś porządnego. Butla- jeden pieron, to tylko butla. To samo wąż. Możesz zapłacić za kawałek węża ze złączkami 120zł a możesz 30zł. I będzie to tak samo dobry wąż (tylko ze sklepu z pneumatyką a nie ze sklepu z ASG). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts