safri Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Chciałbym się wywiedzieć nt. tanich replik. Szukam broni długiej mniej więcej odpowiadającej kształtowi rugerowi (tzn, żeby po wsadzeniu pistoletu do srodka, nic nie wystawało). Która replika by się w miarę nadawała? Link to post Share on other sites
kulikson Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Ale co ty chcesz z tego zrobić?Snajperke,pistolet maszynowy,karabin szturmowy czy co? Link to post Share on other sites
Juhas Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 pomysł do bani moim zdaniem, to będzie wyglądało jak jakieś padło, a zamiast rugera i jakiejs taniej repliki kup sobie np. uzywana długa sprezynke np. xm z cyberguna Link to post Share on other sites
Gwahyr Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 zastanawiałem sie nad takim pomysłem ale uwierz mi że pomysl jest dobry lecz go wykonać beznadzieja... Najlepiej szrób to tak jak ini z kolby prawdziwej:) kbks 15zł kolb:) poszukaj na allegro zawsze sie coś trafi;) Link to post Share on other sites
us socom Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Wg mnie extra pomysł.Iwdzialem kilka przerubek rugera.Wsadzamy do kolby od jakiejś giwery,dopiszeczamy i spoko maszynka.Do tego długa lufa i moc piorunująca.A żeby tak zasilać na CO2 to bylby mocarz. Link to post Share on other sites
fiedotow Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Już kiedyś proponowałem komuś , żeby zrobił SWD Link to post Share on other sites
kelo Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Ja osobiście jestem w trakcie roboty nad rugerem. Za jakiś tydzień wśle zdjęcia trzeba troche popracować i ma sie świetnom snajperke. Co prawda nie będzie onna przypominać zadnej z broni ale żawsze lepiej niż stokowy. JA kolbe i łożysko robie z drewna. Link to post Share on other sites
Austin Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 pomysl fakt dobry, tez mialem kiedys podobny, jednak odpuscilem bo mi sie nie chcialo a to jednak troche roboty jest. Link to post Share on other sites
Recommended Posts