domo978 Posted November 24, 2018 Report Share Posted November 24, 2018 Siema. Jako że są przeceny a ja upieram się na pompie na okazyjne strzelanki zdecydowałem się na M58 w wersji long ze stajni DE, ale... 1.Zauważyłem, że magazynki do tej repliki szczególnie w Polsce nie znajdę, więc jakiś odpowiednik pasujący/działający do kupienia w Polsce? 2.Czemu Taiwangun ma w zestawie 3 magi a Gunfire tylko jeden? Oni te magazynki zbierają a potem będą sprzedawać po 50zł? To tyle :P Quote Link to post Share on other sites
domo978 Posted November 24, 2018 Author Report Share Posted November 24, 2018 (edited) LINK: http://www.taiwangun.com/sprezynowe/strzelba-m58a-black-ee Edited November 24, 2018 by domo978 Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted November 25, 2018 Report Share Posted November 25, 2018 Jak jeszcze nie kupiłeś tej repliki to nie kupuj ;) Jak już bierzesz pompkę to taką co wali trzema kulkami na raz i jest zasilana "magazynkiem shellem" na 30 kulek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts