KaplanWszechobecnejEnergiiDuchowej Posted December 21, 2018 Report Share Posted December 21, 2018 Witajcie, ziomek boryka sie z problemem. Mianowicie jest dosc spory i nie moze znalezc gorki na siebie. (128cm w klacie,130kg żywej masy,1,97cm wzrostu) ważne jest też to, że musi to być GORKA nie wykonana z gównolitu cena do 300-400 Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 22, 2018 Report Share Posted December 22, 2018 Myślę, że okolice rozmiaru 60/62 - 5/6 będą odpowiednie. np. https://www.frontowiec.com/pl/gorki-mundury-gorskie/3825-gorka-3-z-membrana-i-ocieplaczem-cyfrowa-flora.html Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 Mam 190cm wzrostu i o ile kurtki w rozmiarze 6 (188cm) są na mnie ok to spodnie od gorek w tym rozmiarze są przykrótkie. Na twoim miejscu szukałbym raczej 7 (194cm), jak masz długie nogi to spodnie nawet 8 (200cm) o ile takie ktoś szyje ;) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 aciepk, ale to wszystko zależy od fizjonomii ;) Jeden ma długi tors (kwalifikujący się na rozmiary LONG) i krótkie nogi (rozmiar REGULAR), inny natomiast na krótki tors (rozmiar REGULAR) i długie nogi (LONG) - obaj mogą mieć taki sam wzrost, a ciuchy w zupełnie innych rozmiarach ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts