WuPe Posted January 1, 2019 Report Share Posted January 1, 2019 (edited) Witam Jestem posiadaczem repliki firmy Snow Wolf i ogólnie jestem z niej zadowolony. Link: (https://gunfire.com/pl/products/replika-karabinka-sw-020b-czarna-1152215954.html) Ma ktoś taką? Jeśli tak to proszę się podzielić wrażeniami. Sam trochę boję się rozkręcać tego AUG'a gdyż jestem nowy w airsofcie. Co wymieniliście lub co byście wymienili? Chcę żeby nikt się nie czepiał, że jest to jakiś szajs (a nawet gdyby tak powiedział to żeby się zdziwił). Oczywiście nie chodzi mi o jakieś skomplikowane rzeczy tylko o na przykład wymiana niektórych komponentów na uszczelnione (słyszałem, że ze szczelnością jest kiepsko), wymiana sprężyny itd. I nie chcę odpowiedzi, że nie warto tuningować repliki za 500 zł. Każdy ma inne poglądy i należy to uszanować. Ewentualnie możecie polecić innego AUG'a do 550 zł. Edited January 1, 2019 by WuPe Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 1, 2019 Report Share Posted January 1, 2019 Nie ma potrzeby zakładania nowego tematu, skoro już istnieje temat o tej replice: Link to post Share on other sites
WuPe Posted January 1, 2019 Author Report Share Posted January 1, 2019 Dzięki. Szukałem ale nie umiałem takiego znaleźć. Link to post Share on other sites
Recommended Posts