veilu Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 Witam, Potrzebuję pomocy w doborze wysokich butów na zimową pogodę w naszych wspaniałych Polskich warunkach. Bardzo zależy mi na wysokich butach, wersji mid nie toleruję. Do tej pory korzystałem z naszych Polskich desantów, niestety od pewnego czasu moje pięty przestały tolerować ten wyrób i za każdym razem gdy je założę i pochodzę w nich pół dnia, kolejne 3 dni chodzę i kuleję. Cena którą przełknę to 600 zł - zastanawiałem się nad Merell Moab2 8" Tactical Response Waterproof. Marzeniem by były Lowa Z8 - niestety cena 899 zł moim zdaniem to już spora przesada. Proszę o pomoc! Niestety nie widziałem żadnego świeżego tematu o takim zagadnieniu - albo jestem fujara co też jest możliwe... Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 Lowa Z8-S w Deacathlonie za 600 zł, Z6-S za 500 zł. Ja kupiłem z rok temu Z6-S za 400 zł. W niemieckim Deacathlonie za 300 zł, ale tego lepiej nie komentować, Polaków przecież stać, nie? Ale to midy. Quote Link to post Share on other sites
omonon Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 Cytat Bardzo zależy mi na wysokich butach, wersji mid nie toleruję. Cytat W niemieckim Deacathlonie za 300 zł, ale tego lepiej nie komentować, Polaków przecież stać, nie? Ale to midy. :D Chryste, ziomek... Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 21 minut temu, omonon napisał: :D Chryste, ziomek... Oj tam, napisałem że Z8-S (wysokie) są w Deacathlonie taniej, a potem dodałem coś od siebie. Quote Link to post Share on other sites
veilu Posted January 14, 2019 Author Report Share Posted January 14, 2019 Albo nie umiem szukać, albo wysokich Z8-S w Decathlonie nie ma - póki co widzę tylko Lowa ale renegade Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Bo wycofali je z oferty. W ogóle to w temacie decathlonowych Z-6S to mogę tylko powiedzieć, że po 5 miesiącach używania poszło mi łączenie skarpety gore na pięcie i się woda do buta tamtędy leje. Jutro jadę reklamować. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts