Belfer Posted February 2, 2019 Report Share Posted February 2, 2019 Witam Chcę przeglądnąć niektóre repliki po 9 latach przerwy w airsofcie, jedna ma jeszcze plombę "Krakmanów" hyhy :) W moich czasach najlepszy był ASGShop,w którym robiłem trzy repliki, ale patrzam a tu likwidacja. Był jeszcze Specshop, Zbrojownia i Capri, z takich polecanych wówczas. Który serwis możecie polecić w obecnych czasach? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted February 2, 2019 Report Share Posted February 2, 2019 Dzisiaj najlepszym wyborem byłby chyba lokalny serwisant z dobrymi opiniami, ewentualnie jakiś dalszy. Polecam wątek o serwisantach :) Quote Link to post Share on other sites
Belfer Posted February 2, 2019 Author Report Share Posted February 2, 2019 Tak, jestem w trakcie czytania, aczkolwiek jakoś do osób prywatnych mam takie sobie średnie zaufanie (doświadczenia ówczesne i walka co z niektórymi). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts