Yahalom Posted February 20, 2019 Report Share Posted February 20, 2019 Hejo, ktoś się już bawił? Wygląda na fajny rozpylacz do CQB :) Myślicie, że podejdzie do niego dłuższy front? Quote Link to post Share on other sites
Troutman Posted March 12, 2019 Report Share Posted March 12, 2019 Zamówiłem, powinna dojść na czasie. Kupiłem ostatnią sztukę na Taiwangunie. Kupiłem też 9 magów cymy, bo po 20zł :D A front planuje zmienic na 7" M-Lok - powinna wyglądać trochę lepiej niż ten króciutki w wersji Shorty. W kwietniu wjeżdża silnik Tienly 35K, bateria 11.1 25C, zebatki 12:1, perun i shortstroke. Celuje w 40 rofa. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 12, 2019 Author Report Share Posted March 12, 2019 Daj znać wobec tego jak jest z wymienialnością frontów ;) Quote Link to post Share on other sites
Troutman Posted April 10, 2019 Report Share Posted April 10, 2019 Hej, jestem po wstępnym tuningu i coś mogę powiedzieć. Fronty bez problemu się wymieniają, jest normalny grip. Ogólnie cała pneumatyka do wymiany bo plasticzany szajs, komora hopup dysza glowica tloka glowica cylindra tlok :D Mam problemy ze szczelnością i kompresją, musze się jeszcze pobawić. Dam znac jak coś. Quote Link to post Share on other sites
Gopher Posted September 18, 2019 Report Share Posted September 18, 2019 (edited) Siemanko, Czy mógłbyś podać coś więcej nt. wymiany frontu, chociażby na jaki front wymieniłeś [producent] ? Napisałem maila do serwisu TG i dostałem info , że inne fronty nie pasują do wersji shorty więc wolę się upewnić. Dzięki. Edited September 18, 2019 by Gopher dodatkowe info Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts