KillerSnP Posted February 21, 2019 Report Share Posted February 21, 2019 Witam. Mam replike vsr10 zmodyfikowana u barta na full. Wymiemiony caly spust i zestaw cylindra. Przebieg? Jakieś 200kulek. I mam problem. Tak zwany "Slam fire" sear nie łapie za każdym razem i mozna sobie paluchy poprzybijać. Zestaw nowy z nierdzewki od BARTA ,więc co mogło pójść nie tak? Panowie macie jakieś pomysły? Quote Link to post Share on other sites
NoWay Posted February 21, 2019 Report Share Posted February 21, 2019 Miałem to samo - po kontakcie z bart'em polecił pod przednią część zespołu spustowego, pod śrubkę wrzucić malutką podkładkę - bo się części poukładały. Tak więc zrobiłem i latało bez problemu (ani raz się nie zdarzyło, żeby nie zaczepić) przez ponad rok i pewnie z 700-1k kulek. Quote Link to post Share on other sites
NoWay Posted February 21, 2019 Report Share Posted February 21, 2019 (edited) Sorry - właśnie sobie przypomniałem. Ja miałem na odwrót - tzn przy przeładowaniu nie byłem w stanie wsunąć cylindra do komory zamkowej. Sprawdź u ciebie, czy nie masz już tych podkładek - jak masz, to wywalić i sprawdzić, a jak nie ma, to pewnie z bart'em będziesz musiał się skontaktować. Edited February 21, 2019 by NoWay Quote Link to post Share on other sites
KillerSnP Posted February 21, 2019 Author Report Share Posted February 21, 2019 Sprawdzę ,dzięki Quote Link to post Share on other sites
KillerSnP Posted February 21, 2019 Author Report Share Posted February 21, 2019 (edited) Edit: wszystko już gra. Problem jakże wnerwiający okazał się blachy xD Mianowicie wystarczyło wkręcić brakująca śruba od przodu mocowania trigerboxa , doręczenie tylnego mocowania trigerboksa bo luźny oraz dokrecic śrubę przechodząc przez szyne ris, tą co mocuje ten stożkowy element co rygluje sie bolt :) Moja VSR teraz za kazdym razem lapie sear i niem tego zafajdanegi slonga :D. Pozdrawiam Edited February 21, 2019 by KillerSnP Quote Link to post Share on other sites
NoWay Posted February 22, 2019 Report Share Posted February 22, 2019 Gdyby tylko zawsze problemy okazywały się takie błache. :D Quote Link to post Share on other sites
Zagorix Posted March 6, 2019 Report Share Posted March 6, 2019 Wyślijcie mi Proszę na priv kontakt do Barta Quote Link to post Share on other sites
Maiki Posted June 4, 2019 Report Share Posted June 4, 2019 Czy email jest aktywny ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts