killzonepm Posted March 12, 2019 Report Share Posted March 12, 2019 Witam mam pytanko dosyć śmieszne otóż czy te dwie repliki z dwóch róznych sklepów czym sie różnią? https://gunfire.com/pl/products/replika-karabinka-sa-b01-saec-tm-system-1152207261.html https://www.militaria.pl/specna_arms/karabinek_szturmowy_aeg_sa-b01_saec_system_spe-01-009306_g_p62880.xml Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 Repliki te różnią się ceną i jeżeli wierzyć zdjęciom to oznaczeniem na korpusie. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 Faktycznie, oznaczenia i cena, przy czym technicznie obydwie to ten sam syf, poszukaj lepiej markowej używki - kwa lmt, g&p czy ca. Quote Link to post Share on other sites
killzonepm Posted March 13, 2019 Author Report Share Posted March 13, 2019 Czyli w środku powinny być te same bebechy? @Mendi nie polecasz tej repliki na start jako pierwsza replika? Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 Nie polecam, niestety. Serwisuje repliki, ale w specnach nie chcę dłubać, bo sypia sie w nich elementy których nie widziałem uszkodzonych nigdzie indziej. Stockowo strzelają jako tako, ale jak coś się chce w nich zmienić, by dorównać do innych replik, to potrafią zrobić nieładne niespodzianki. Imho lepiej na start kupić coś dobrego, sprawdzonego, nawet gdy jest droższe lub kosztuje to więcej zachodu. Byle tylko dorwać w miearę nietuningowaną markową replikę. Wtedy start masz lepszy, nie zrazisz się mankamentami ekonomicznej repliki, a w razie gdybyś rezygnował ze sportu, to kupiec sie znajdzie i nie będziesz bardzo stratny przy sprzedaży. Quote Link to post Share on other sites
killzonepm Posted March 13, 2019 Author Report Share Posted March 13, 2019 Okej dzięki wielkie @Mendi bd miał to na uwadze. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts