LogaN Posted March 15, 2019 Report Posted March 15, 2019 W tym roku jest kilka realnych zmian, jak zmniejszony limit uczestników i nowy teren rozgrywki. Rozgrywka odbędzie się już w przyszłym miesiącu, wejściówki sprzedane już praktycznie pół roku temu. Moja ekipa wciąż potrzebuje jednej wejściówki do strony partyzantki. Gdyby ktoś z chętnych nie mógł się wybrać, albo miał inny dostęp do wejściówki: dajcie proszę znać, chętnie odkupimy. Quote
Vulture Posted March 16, 2019 Report Posted March 16, 2019 Niestety mamy w ekipie ten sam problem. 1 brakujący bilet do frakcji partyzantów potrzebny. Z tego co napisali organizatorzy, niestety nie przewidują zwiększenia puli o listę rezerwową ani zwiększenia ilości miejsc. Także ludzie pomóżcie. Teraz razem z LogaNem potrzebujemy już dwóch biletów ;) Quote
LogaN Posted March 24, 2019 Author Report Posted March 24, 2019 Jak Ci poszło? U nas udało się odkupić w sumie dwie wejściówki, bo w międzyczasie jeszcze jedna osoba zdecydowała się, że chciałaby jechać. Jedną dorwaliśmy przez FB (na profilu BW się odezwał chętny na sprzedaż), a drugą wejściówkę sfinalizowaliśmy pod koniec tego tygodnia - był odzew na moje ogłoszenie na forum BW. Jeśli jeszcze szukasz - polecam forum BW, bo tam trafia 90% wejściówek z drugiej ręki, a teraz był niemalże wysyp. Problem w tym, że oficjalnie jutro jest ostatni dzień na dokonywanie zmian w biletach, więc trzeba by się dogadać z ewentualnym sprzedającym, by zmienił dane biletu zanim jeszcze dostanie kasę. Normalnie pewnie nikt nie zaufałby, ale w sytuacji kiedy i tak bilet miałby mu przepaść, to kto wie ;). Quote
Vulture Posted March 27, 2019 Report Posted March 27, 2019 Też nam się udało. Czatowałem na forum BW i faktycznie byłem pierwszą osobą która odezwała się do gościa sprzedającego bilet, a taki postawił warunek. Także Ryży jedzie, więc jesteśmy w komplecie regularnie od 4 lat ;). Masakra była tylko przy oczekiwaniu na potwierdzenie przepisania gracza przez orgów.... Quote
LogaN Posted March 27, 2019 Author Report Posted March 27, 2019 Ważne, że załatwione! :) Do zobaczenia na miejscu! Quote
Recommended Posts