Dominn Posted March 22, 2019 Report Share Posted March 22, 2019 Dobry, Ma ktoś jakieś doświadczenia z prostymi spustami w M4? Ma to jakiekolwiek przełożenie na działanie, czy jest to wyłącznie estetyczna modyfikacja? Quote Link to post Share on other sites
Redmonk93 Posted March 22, 2019 Report Share Posted March 22, 2019 36 minut temu, Dominn napisał: Dobry, Ma ktoś jakieś doświadczenia z prostymi spustami w M4? Ma to jakiekolwiek przełożenie na działanie, czy jest to wyłącznie estetyczna modyfikacja? Quote Link to post Share on other sites
Dominn Posted March 22, 2019 Author Report Share Posted March 22, 2019 @redmonk93, czytałem ten wątek, ale tam ludzie generalnie nie bardzo się zgodzili ze sobą. Dla jednych tylko bajer, dla innych realnie szybsza reakcja na naciśnięcie spustu, dlatego tutaj zapytałem. Quote Link to post Share on other sites
Redmonk93 Posted March 22, 2019 Report Share Posted March 22, 2019 8 minut temu, Dominn napisał: @redmonk93, czytałem ten wątek, ale tam ludzie generalnie nie bardzo się zgodzili ze sobą. Dla jednych tylko bajer, dla innych realnie szybsza reakcja na naciśnięcie spustu, dlatego tutaj zapytałem. no to generalnie słabo czytałeś, bo piszą w tym - jak i w paru innych takich pytaniach - że to jedynie kwestia dopasowania pod swoje zachciewajki. szybszy spust chcesz - optyka i tyle :P Quote Link to post Share on other sites
Dominn Posted March 22, 2019 Author Report Share Posted March 22, 2019 @redmonk93 nie chce mi się dyskutować na temat czytania ze zrozumieniem, poczeka na doświadczenia kogoś z wmasg po prostu. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 22, 2019 Report Share Posted March 22, 2019 (edited) Kształt spust jest sprawą indywidualną. Mi osobiście nie podpasował prosty. Szybsza reakcja na spust zależy od tego co się ma w środku repliki, nie od kształtu spustu. Edited March 22, 2019 by Huba_lbn Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts