Bober00 Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 Czołem, szukam jakiegoś fajnego chesta w którym spokojnie pójdę na strzelnicę, a czasami zabiorę go też na strzelanie w lesie. Wymagania minimum: - Pojemność na 3-4 magi AR i 1-2 pistoletowe - max ilość ładownic na latarkę, scyzoryk, batonika etc - cargo na jakiś notes, czerwoną szmatę, radio - molle, molle, molle Przeglądając neta trafiłem na TMR od Helikona - https://www.helikon-tex.com/pl_pln/kk-tmr-cd-training-mini-rig-tmr.html który spełnia moje wymagania ale czy jest wart uwagi? Ewentualnie inne produkty tego lub innego producenta godne polecenia? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 Pierwsze co pomyślałem czytając Twoje dwa pierwsze akapity to właśnie "TMR Helikona" - myślę, że jeśli chodzi o niemodułowe konstrukcje, to nic lepszego w takiej kwocie nie kupisz. https://e-militaria.pl/7985-helikon-training-mini-rig-shadow-grey.html?search_query=traning+mini+rig&results=261 tu masz taniej (+ możesz sobie wbić kod rabatowy na dodatkowe 5%) - wychodzi prawie równo 3 stówki z przesyłką Quote Link to post Share on other sites
Bober00 Posted May 26, 2019 Author Report Share Posted May 26, 2019 Dzięki Yahalom, faktycznie chyba nie ma co na siłę szukać czegoś innego. Dzięki! *można zamknąć Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 15, 2019 Report Share Posted July 15, 2019 No i jak się ta konstrukcja sprawdza (o ile koniec końców ją faktycznie kupiłeś)? ;) Quote Link to post Share on other sites
Bober00 Posted July 15, 2019 Author Report Share Posted July 15, 2019 Budowa domu pochłania chwilowo wszystkie środki, więc przyjemności muszą poczekać ;) Quote Link to post Share on other sites
Bober00 Posted January 14, 2020 Author Report Share Posted January 14, 2020 Myślę nad alternatywą dla produktu Helikona - kopia Micro Fight Chest Rig Spirytus Systems od TMC (no niestety oryginał przekracza moje możliwości finansowe). Ktoś używał? W związku z brakami w magazynach TMC multicamu - szukam przy okazji krawca, który ogarnia ten temat Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 Używam helikonowskiego TMRa jakiś czas, jak masz pytania to wal smiało Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts