PanBiceps Posted June 25, 2019 Report Share Posted June 25, 2019 Witam. Od jakiegoś czasu myśle o tym żeby spróbować swoich sił w ASG. Przeszukiwałem różne fora z okolicy mojego miasta i okazało się że wszystkie ekipy i fora są martwe. Chciałem się dowiedzieć jak to wygląda na dzień dzisiejszy? Czy w WLKP są jakieś ekipy i strzelanki na które może przyjechać ktoś nowy? Ewentualnie nie musze należeć do zadnej ekipy bo nie mam też czasu strzelać się w każdy weekend ale czy taka osoba która nie ma swojej ekipy i zerowe doświadczenie z tym może przyjechać na jakiś większy event w kraju i się postrzelać? Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted June 25, 2019 Report Share Posted June 25, 2019 Wszystko żyje na FB, tutaj fora lokalne w 90% są martwe. Quote Link to post Share on other sites
Grupaiskariot Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 Oczywiście że tak szkoda że nie jesteś z Zielonej Góry bo staramy się pomagać osobą w podobnej sytuacji ale po frazach asg i miasto w którym jesteś na fb na pewno kogoś znajdziesz Powodzenia :) Quote Link to post Share on other sites
Kiero Posted March 28, 2021 Report Share Posted March 28, 2021 W dniu 25.06.2019 o 11:30, PanBiceps napisał: Witam. Od jakiegoś czasu myśle o tym żeby spróbować swoich sił w ASG. Przeszukiwałem różne fora z okolicy mojego miasta i okazało się że wszystkie ekipy i fora są martwe. Chciałem się dowiedzieć jak to wygląda na dzień dzisiejszy? Czy w WLKP są jakieś ekipy i strzelanki na które może przyjechać ktoś nowy? Ewentualnie nie musze należeć do zadnej ekipy bo nie mam też czasu strzelać się w każdy weekend ale czy taka osoba która nie ma swojej ekipy i zerowe doświadczenie z tym może przyjechać na jakiś większy event w kraju i się postrzelać? Pan Biceps odpowiedź jest bardzo prosta - airsoft w Polsce żyje i ma się dobrze, tyle, że niestety grupy są niestabilne. Oprócz tych, które mają już wyrobioną markę, bardzo szybko się rozpadają i odradzają pod nowymi postaciami. Dominują wolni strzelcy, albo małe ekipy znajomych, które jadą w weekend na "jebankę" i tyle. Nie ma już tylu zapaleńców, co kiedyś. Hobbystów nie brakuje, ale jest ich mniejszość. Quote Link to post Share on other sites
burgesssally787 Posted April 13, 2021 Report Share Posted April 13, 2021 (edited) na Facebooku można znaleźć wiele takich grup zainteresowań spróbuj wyszukać specjalnie dla swojego miasta i regionu Byłem wcześniej na tym forum, ale zapomniałem hasła zanim było wiele podobnych rozmów, ale, jak już powiedziałem, wszystko umarło ( employee monitoring software Edited April 13, 2021 by burgesssally787 Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted April 14, 2021 Report Share Posted April 14, 2021 Forum dogorywa, wszystko się przeniosło na FB. Co do Airsoftu w Polsce to przed pandemią trend ilości imprez był wzrostowy, teraz się trochę uspokoiło, ale też jest w czym wybierać i zapowiada się duże ożywienie w drugiej połowie roku. Quote Link to post Share on other sites
kowal15 Posted April 24, 2021 Report Share Posted April 24, 2021 Ja jestem nowy w airsofcie pierwsze co zrobiłem to wbiłem na forum i otworzyłem mapkę strzelanek asg znalazłem grupę robiącą strzelanki co weekend 10km ode mnie :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts