Snake00 Posted July 2, 2019 Report Share Posted July 2, 2019 Witam Mam mały problem odnośnie magazynków mianowicie ich dostępności. Replika jest w starym systemie closed bolt , i od kilku dni szukam magów ale ni cholery nie mogę znaleźć. Czytałem że jest konwersja z closed bolt na open bolt ale to kosmiczne pieniądze kupować to za granica. Nie ma ktoś namiarów choćby na szczeki do closed bolt by można było przerobić kilka magów na obecny system ? Albo namiary na konwersje w nie dużych pieniądzach by przerobić replikę na open bolt ? W sumie każda pomoc się przyda bo szkoda repliki a fajnie śmiga bo nie dawno rozbierałem i smarowałem i chodzi elegancko :) Z góry dziękuje za wszelką pomoc. Quote Link to post Share on other sites
czeslaw3 Posted July 5, 2019 Report Share Posted July 5, 2019 Closed bolta nigdzie nie dostaniesz, jedynie rynek wtórny. Kit na OB to koszt 400zł z wysyłką tak dla ścisłości. Quote Link to post Share on other sites
Snake00 Posted July 6, 2019 Author Report Share Posted July 6, 2019 Dzięki za odpowiedz. Czytałem ze Kit tyle kosztuje no i dowiedziałem się też ze trzeba doliczyć vat i cło. Co do rynku wtórnego też ciężko jest o takie magi CB. Quote Link to post Share on other sites
czeslaw3 Posted July 11, 2019 Report Share Posted July 11, 2019 vat i cło nawet jeśli doliczą to są to małe pieniądze, szczęki cb można wydrukować na drukarce 3D gorzej z uszczelką. Quote Link to post Share on other sites
Snake00 Posted July 11, 2019 Author Report Share Posted July 11, 2019 Trzeba będzie pomyśleć nad sprowadzeniem kita Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted February 11, 2020 Report Share Posted February 11, 2020 Czasem można znaleźć same części na komisie lub olx. Ewentualnie pomyśl o sprzedaży i zakupie normalnego OB. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts